2014. június 25., szerda

Kívánság I. rész

http://weheartit.com/entry/2127980

Kezdetek…

Mindjárt kezdődik a konferencia. Késik. Ez nem lehet igaz! Mégis mit képzel magáról? Még az előadását sem küldte át, hogy a fenébe tolmácsolok így?  Nyers anyag alapján, élesben és még csak nem is fülkéből! Tele a terem. Hűvös van? Hogy a fene essen abba a nyamvadt berendezésbe, pont most kellett tönkremennie. Hol van már… hol van már…! Na végre! 

Ritkuló ősz hajába beletúrva egy szürke öltönyös, vékony férfi siet felém. Kezében az aktatáska majdnem nagyobb, mint ő. Már megint itt a komplett irodája? Amikor rám néz a kedves, csoki barna szemeivel, mérgem már sehol sincs, elillan egy röpke pillanat alatt és úgy érzem, kigyúlnak a csillagok. Mi?  Csillagok? Stop. Ezek a terem hűvös neonfényei. 

Andrew mellém áll, éppen egy picivel magasabb csak, mint én. Megcsap az arcszesz illata, tiszta, áradóan energikus, a morajló, zúgó patakok párás illatára emlékeztet. Érzem az orromban a kristálytiszta víz páráját, ahogy nekicsapódik a sziklának, örvényleni kezd, a vízcseppek a magasba röppennek, megcsillan rajtuk a fény, majd  sóhajtva hullanak a mélybe és kavarogva, zúgva rohannak tovább. A vizekről beszél, örök témánkról, közös szerelmünkről.  A terem elhalkul, ráfigyel mindenki. Könnyű fordítani,  ismerem minden mozdulatát, barázdákkal szántott arca minden rezdülését. Érzem, tudom, hol fogja  abbahagyni a mondatot.  Rám néz, mosoly van a szemében. Ígéret.  A ránk váró, forró éjszaka ígérete. Istenem! Ébresztő! Baj van! Szerelmes lettem egy KOSba!  Szigorúan tilos! Segítség! Ez nem történhet meg! 

 NO PASI, NO PASI, NO PASI, NO KOS PASI…
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése