2014. július 6., vasárnap

Aurora kontra kisördög

Forrás: http://tholiaart.deviantart.com   



Kisördög: Mondtam, ugye, megmondtam, nem sikerült, nem sikerült! Nem is fog ezután sem! Kár is próbálkoznia!

Aurora: Az igaz, hogy tegnap nem sikerült, de talpra fog állni, meglátod, ne legyél már ilyen undok…

Rólam beszélgetnek?Mintha itt sem lennék?

Kisördög: Tudta, hogy futóverseny van, befizette a nevezési díjat is! El is kezdett készülni rá. Akkor most miért adta fel? Meg tudod ezt magyarázni nekem, Vörös Lobonc?

Aurora: Sok minden történt az elmúlt hetekben, egyik pofon a másik után. Te talán örülnél, ha a tesóid elköltöznének, és neked csak az utolsó pillanatban szólnának? Szia világ, megyünk! Hahó másik világ, jövünk!

  Forrás: http://childoflight.wikia.com/wiki/Genovefa


Kisördög: Hát, remélem jós vagy, és mire visszaérek, üres lesz a kisördög-fészek!

Aurora: Vegyél már vissza! Látod, az írással jól halad, minden reggel hajnalban kel és már…

Kisördög: Szerencse, hogy kiment a divatból a lúdtoll, ha még lennének ludak, már megkoppasztotta volna a fél udvart, Fényes Kard.


De gonosz! Aurora, te hagyod ezt?

Aurora: Gépen ír, főokos. Egyébként tudnak a kisördögök írni és olvasni? Azt hittem ti ott lent nem foglalkoztok prózával, csak villával, üsttel, meg tűzzel!

Kisördög:  Nanemá, Csillagszemű! A múlt héten még az összes virágot lefotózta, meg egy csomó macskát, meg felhőt, meg befeküdt egy fa alá és annak az ágait bámulta… A futásnak meg lőttek?

Hé, ezek ketten folyton engem figyeltek a héten? Mi ez, a kisördögöm meg az Aurorám
kibeszélnek a hátam mögött?

Aurora: Futott is, minden másnap, készült az éjjeli futásra. Csak aztán azon a híres konferencián két napig billegett a tűsarkúban, és végül megadta magát, bedagadt a lába! A ti ördögi találmányotok a magas sarok és a hegyes orr, hogy a nők életét keserítsétek vele!

Kisördög: Szerintem meg direkt csinálta, Tündérszárny! Megijedt a hegymenettől, nem számolt vele!  Gondolhatott volna előre váltócipőre, laposra.  Nem kell folyton maximalistának lenni, mindig minden a helyén, egy ránc ne legyen a ruhán, csillogjon a smink, egy porszem se legyen a szemüvegen, minden hajfürt a helyén! NŐK!

Aurora, ha azonnal nem állsz a sarkadra, visszaküldelek Lemuriába! És hadakozhatsz tovább Umbra királynővel a bolygókért a virtuális síkon! Nem ilyen langyos dumáért választottalak a védelmezőmnek!

Aurora: Na figyu, te, Fekete Korom! Ha azt mondtam, hogy fel fog állni, akkor az úgy is lesz! Kihagyott egy versenyt, hát aztán! Van olyan is, hogy nehezebb feladni, mint végigcsinálni. Fájós lábbal is futhatott volna, és utána két hétig nyomja itthon az ágyat. Kinek jó az? Néha elő kell venni a józan eszedet, Kis Szutyok!

Ez már jobb, Aurora! Gyerünk, kergesd vissza az egérlyukba! Bocsi, a tudodhova!

Kisördög: De a nevezési díjat is veszni hagyta, Smaragd Ruha!

Aurora: Mert az utolsó pillanatig remélte, hogy el tud indulni. Aki ennyire akar valamit, az el is fogja érni. Már hívták a barátai, és kiírták az endóra, hogy várják vissza, lesz még közös futás Dízellel, Huttal és T-1000-rel. Ma reggel már indult is, ő volt az a szelek szárnyán száguldozó hősnő, a hőség ellenére megtette a mai távot.

Köszi, Aurora, ez jól esett. Hé, te olvasod a privimet? Lemuriában nincsen magánélet?

Kisördög: Fogadjunk, hogy nem megy el ősszel a félmaratonra. Talál majd kifogást!

Na, ebből elég! Aurora, azonnal szakítsd meg a köszönőviszonyt ezzel a pokolfajzattal, bármilyen aranyos is néha!

Aurora: Most nagyon megharagítottad! És tévedsz. Megyünk a félmaratonra. Mi ketten is ott leszünk. Te hátráltatni próbálod majd, azt sugdosod a fülébe, hogy mekkora hülyeség ilyen melegben futni, izzadni, sokkal jobb lenne heverészni az árnyékban. Én pedig biztatni fogom. Ha elfárad, azt mondom majd neki, hogy csak a következő fáig bírja ki, majd a következő sarokig, és ott már várni fogják a barátai. Elé jönnek majd, és az utolsó hosszat együtt teszik meg! Menni fog! Velem együtt, de nélküled! Pááá!

Ez az Aurora, bátor hősnőm, velem maradhatsz, nem küldelek vissza Lemuriába!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése